Coaching & Begeleiding

Jongeren en jongvolwassenen ondervinden een groot aantal veranderingen in hun ontwikkeling van kind naar volwassenheid. Niet iedereen gaat dit eenvoudig af en loopt door verschillende oorzaken vast op één of meerdere leefgebieden (wonen, financiën, sociale relaties, fysieke gezondheid, psychische gezondheid, werk en activiteit, zingeving). Door middel van laagdrempelige coaching en begeleiding aan de jongere, jongvolwassene of het aan hen gekoppelde gezin of netwerk, biedt Wheels ondersteuning en handvatten om problemen te overwinnen en zodoende zelfstandig weer de regie over zijn of haar leven te nemen. De coaching en begeleiding wordt afgestemd op de behoeften van de begunstigde.

Dit kan in de vorm van o.a.:

  • Budgetcoaching
  • Begeleiding t.a.v. schoolse vaardigheden (huiswerk, planning, werken met een agenda, e.a.)
  • Toeleiding naar school, werk of andere vorm van dagbesteding
  • Systeembegeleiding (omgang met vrienden, familie en vreemden in zowel fysieke vorm, alsmede social media)

De duur van de coaching of begeleiding is afhankelijk van de behoeften en wordt dan ook per traject afgestemd.

Het gehanteerde uurtarief varieert tussen €50,- en €75,- (incl. BTW) en wordt per traject afgestemd. Dit kan eveneens vanuit PGB.

De eerste kennismaking is uiteraard gratis.

Maatwerk ondersteuning

Als ondernemer dien je in de hedendaagse maatschappij je steeds nadrukkelijker te onderscheiden in het aanbod van producten of dienstverlening. Als zelfstandige en kleine organisatie zijn er daarnaast veel zaken om te regelen. Dit kunnen zaken zijn waarvan de kennis of vaardigheden onvoldoende beheerst worden, maar ook zaken die niet zo zeer tot de corebusiness van de onderneming behoort, maar hoe dan ook wel noodzakelijk zijn. Door het verlenen van maatwerk ondersteuning biedt Wheels de opdrachtgever de mogelijkheid om zich te focussen op waar men goed in is. Gebruik maken van elkaars kwaliteiten en talenten, zodat ieder in zijn kracht blijft en de kwaliteit kan leveren die men voor ogen heeft.

 

Dienstverlening kan plaats vinden op het gebied van:

  • Administratieve ondersteuning (verwerken van bonnen, structuren van administratie, e.a.)
  • Begeleiding of uitvoering van projecten
  • Groepsbegeleiding (zorgvakanties, flexibele diensten (jeugd-)zorginstellingen)
  • Procesbegeleiding

De duur van de opdracht en bijbehorend tarief wordt in overleg vastgesteld. Tarief is exclusief BTW.